mam podobny wynalazek MSI Wind, dokladnie ta sama specyfikacja.
mi sie super sprawdza, duzo mniejszy i lzejszy od zwyklego. Pracuje sie srednio wygodnie, ale na wakacje idealna sprawa.
Procek jest ciekawostka, przy przegladani internetu nie czuc by byl kompletnym mulem, ale podczas niektorych zadan kompletnie stoi w miejscu.
ten procek jest jakas proteza by zasymulowac x86, czesc intrukcji to chyba gleboka emulacja, naprawde ciezko powiedziec jak bedzie dzialac.
mnie zaskoczyl troche problem z niektorymi aplikacjami, nie wszystko chce dzialac, linux pod virtualpc nie chce sie odpalic, maly programik superPI nie dziala
ja uzywam go do ogladania i sciagania fotek z aparatu, ogladania filmow
no to kurde fajnie że Ci się Mi sprawdza.... ale nie posądzałem powiem szczerze Ciebie...
ja tez sie ciesze
co do sprzetu, jego podstawowa zaleta to rozmiary, jesli ktos szuka czegos do pracy to jednak sprzet z pelnowymiarowym prockiem jak C2D da ogromna roznice w wydajnosci
proc atom to nowość intela dlatego może nie słyszałeś
całkiem dobry energooszczędny procek i to całkiem wydajny
ale generalnie jest do netu ,filmów divix, obróbki małych fotek wystarczająca moc
coś więcej nie ta platforma
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Śro 26 Lis, 2008
testowalem juz. zdjecia prawie 5000x4000 wyswietlaja sie szybko przechodzenie
miedzy zdjeciami tez. po powiekszeniu tez mozna przechodzic w dowolne
fragmenty zdjec bez opoznien. kilkunasto megowy pdf laduje sie od razu,
bez opoznien mozna przejsc z pierwszej do 50tej i 80strony. jak na takie
male cos to sie nie slimaczy. przy grach pewnie padnie, ale nie do tego
ma byc...
duzym plusem samsunga jest modem hspa pracujacy z hsdpa do 14.4
a nie jak w wiekszosci dostepnych modemow 7.2. siec sie rozwija i w
krakowie na kilku BTSach jest juz odpalone 14.4. netowe mierniki
predkosci pokazywaly miedzy 10 - 12 Mbit
duzym plusem samsunga jest modem hspa pracujacy z hsdpa do 14.4
a nie jak w wiekszosci dostepnych modemow 7.2. siec sie rozwija i w
krakowie na kilku BTSach jest juz odpalone 14.4. netowe mierniki
predkosci pokazywaly miedzy 10 - 12 Mbit
To fakt, modem dobra sprawa, inna to taka ze w wawie transfery orange od momentu wejscia iphone do sprzedazy spadly drastycznie.
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Pią 05 Gru, 2008
Długo go nie miałem. Dziś miałem włamanie do domu. Nie mam już też m.In. 3 obiektywów i aparatu. Ludzie to jednak ch.U.Je sa. Nie ma co. Taki to mikołaj przyszedł do mnie i do sąsiadów. Nie było nas w domu 2h.
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Sob 06 Gru, 2008
106 napisał/a:
Długo go nie miałem. Dziś miałem włamanie do domu. Nie mam już też m.In. 3 obiektywów i aparatu. Ludzie to jednak ch.U.Je sa. Nie ma co. Taki to mikołaj przyszedł do mnie i do sąsiadów. Nie było nas w domu 2h.
wez tu spij spokojnie jak po swiecie biegaja takie smieci... rece upier.dalac przy samej dupie!