auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Śro 10 Gru, 2008
Marek23 napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
http://ak-centrum.pl/rall...k/generalka.htm
Nawet spoko. Focus na czwartym miejscu w generalce. To RS? Chyba dobry kierownik?
Buehehe, lipa ziom, to mój kumpel Trojan.
Na pierwszym przejeździe sieknął taryfę, omijając jeden słupek skracając sobie znacznie trasę, tylko mu tego nie policzyli. Focus to ST w jedynym słusznym kolorze
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Marcel 08 napisał/a:
tak Blue ... ogarniał auto .... coraz lepiej .... w czwartek wygrał KJS Adrenalina w pt niestety juz nie żył .... zginał tragicznie .... nie w aucie ... tyle ....
Ja bym wolał nie pisać co się stało...
Wtedy jechałem ten KJS z nim jako ostatnia osoba która z nim jechała, nast. dnia odebralismy puchary, a potem...
Krzysiek jeździł bardzo dobrze, a Agnieszka to super sympatyczna dziewczyna i niezła pilotka.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Marek23 napisał/a:
To z rozpędu spytam, czy ten Krzysiek było dobrym kierowcą, miał ksywę Blue i jeździł imprezą? Jak zginął? Jeśli oczywiście można o tym na forum pisać?
Źle nie ogarniał, rajdy to była jego pasja, każdy grosz ładował w Subarynę i starał się być na każdym RS, KJS w okolicy. Zginał w głupi sposób, ale tonie miejsce by o tym mówić.
Tu filmik z jego ostatnichwyczynów:
Qarwa, na Cynie się jeszcze spotkaliśmy, a parę dni wcześniej razem wódkę piliśmy
Poznałem Krzyśka na zlocie Klubu Pumy w Piotrkowie Tryb. To było chyba świeżo po tym, jak odebrał Imprezę, wpadł do nas ze znajomymi z Klubu Focusa, ziomkami Rasty. Woził ludzi po naszym OSie na lotnisku, wszystkich, którzy go o to poprosili. Dobry chłopak.