auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Śro 31 Gru, 2008 [Sprzedam] Focus RS
Elo
Kumpel sprzedaje, fura na pewno co poniektórym znana
Co powiedzieć, jeden z najbardziej przekozackich Hothatch'y jakie można wyrwać, w dodatku pieruńsko szybki, fura pewna - ociec gościa jest właścicielem ASO Forda.
auto: Š135R, Š105
silnik:: duży i mały
moc: jest w Nas samychkm Pomógł: 15 razy Dołączył: 28 Lip 2007 Skąd: prosto z Serca
Wysłany: Śro 31 Gru, 2008
"Jazd próbnych nie będzie, chyba że na fotelu pasażera bo chcę uniknąć przykrych niespodzianek."
"Po zakupie nie ma dzwonienia do mnie z pytaniami, czy narzekaniami. Dam pełen opis co zostało zrobione i gdzie, co trzeba robić co pewien czas (olej, spiek by Radzikowski), i na tym koniec."
po samym tym fragmencie opisu można stwierdzić, że pan sprzedaje dłubanego forta fokusa...
moc: 300km Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Mar 2008 Skąd: Wrocław
Wysłany: Śro 31 Gru, 2008
powiem tak: widziałem może kilka razy, jego tato jest kumplem mojego z lat młodości chyba z podstawówki jak się nie mylę, nawet auto w firmie na G..... kupowałem a właściciel Focusa wszystkie rzeczy załatwiał fajnie będzie zobaczyć zielonego potwora we Wrocławiu.
_________________ www.interren.pl
Transport to usługa, nie przysługa.
Transport,spedycja krajowa i międzynarodowa