auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Wto 06 Sty, 2009
pP napisał/a:
czy drugie pierwszego nie wyklucza??
Bądzmy powaznie przecie wiadomo, że nie dłubał RS's po to bym wizić nim zakupy z Tesco.
Jakbyś pP, pojechał na Cynamonowy Slajd, który organizuje co roku Klub Subaru tobyś wiedział co to znaczy prawdziwe upalanie i dawanie furze w pierdol, przy tym jazda po asfaltowym torze gokartowym czy przejechanie 400 nawet nie jest rozgrzewką.
AndreXSi napisał/a:
A z tym sie zgadzam akurat
Sprawa wygląda tak, że Sluger niesamowicie dbał o ten samochód, to była dla niego fura sezonowa, na co dzień odpychał się Mondkiem ST, a jak chciał se polatać bokami to ma jeszcze Mustanga. Może niektórzy tego nie rozumieją, po nim widać, że to prawdziwy pasjonat Forda, woli kupić znowu RS'a, zamiast Evo czy Sti, pomimo tego, że ma na to kasę. Po prostu ten samochód nie widział soli, szutru, błota, i nie ma to nic związanego z jego umiejętnościami. Swoją droga, na Rakietowej wyciągał klasę, łojąc nie jedno Evo i Sti.
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Cena z kosmosu zważywszy na to że to tylko Fwd by ford..
Raz że cena w zakresie cenowym sti / evo
Dwa że ile by na 400 metrów nie miało to wiekszość tutaj kocha skręcanie a tu wiekszą frajde daje imho jednak czterołap.
Generalnie produkt fajny ale o odbiorce na niego za tą cene bedzie bardzo trudno..
Dlatego Sluger raczej nie nastawia się na sprzedaż.
Panowie gdyby patrzeć racjonalnie, to żaden nowy Focus RS nie powinien się sprzedać bo za jego cenę można mieć Evo/Sti czy coś tam jeszcze, a jakoś już wszystkie są na pniu zamówione pomimo, że jeszcze nie ruszyła sprzedaż.
Bądzmy powaznie przecie wiadomo, że nie dłubał RS's po to bym wizić nim zakupy z Tesco.
no proste, tylko po co pisać w ogłoszeniu
Cytat:
auto nie było 'mocniej' eksploatowane
to tak jak ktos w ogloszeniu pisze, ze samochód od niepalącej kobiety, która jeździła tylko to kościowa w niedziele, fura zrobiona na 330 musiała być upalana, a to, że o nią dbał to druga sprawa i bardzo ważna; jak ja patrze (mam nadzieje ze ktos mnie poprze:) na samochód mocniejszy to wole jak ktoś napisze, że serwisował na oryginalach i że dbał o samochód, aniżeli ze fura nie była upalana;
rasta - z pewnością jakbym miał kasę to bym nie jeździł fiestą tylko takim RS-em, samochód mi się bardzo podoba, po prostu koleś bardzo dziwnie pisze,
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Ja w pewnym sensie rozumiem pasjonata ze nie startuje w kazdym sprincie i innych mozliwych zawodach, tez bym tego nie robil majac n.p. williego w perfekcyjnym stanie.
Ale pare razy w zime lub w deszcz mozna wyjechac majac takiego wymiatacza, dla wlasnej frajdy, bez zadnych ambicji.