auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 23 Lip, 2006
moim zdaniem jak cos takiego dzieje sie naprawde to ludzie musza byc ostro pojebani.. chociaz z drugiej strony patrzac gdybym urodzil sie 50 lat wczesniej to tez bym chetnie podpisal pocisk do hitlerowskich niemiec.. do dziecka, kobiety czy dziadka.. co nie zmienia faktu, ze to wszystko powinno wygladac troszke inaczej..
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Nie 23 Lip, 2006
nienawisc i agresja niestety od zawsze sa w ludzkiej naturze. a najdziwniejsze to ze caly swiat siedzi z palcem w dupie i sie przyglada obecnej sytuacji
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 24 Lip, 2006
Prawda jest taka, że ani Ty ani Ja nie bedziemy wiedzieli jaka jest prawda . Każdą informacje z prasy,a z internetu w szczególności należy podzielić przez 2 i wtedy może będzie cześc prawdy, a może i nie. Nie mozna bezkrytycznie wieżyć jakiemuś portalowi informacyjnemu. Wszystkie media opierają się na sensacji, bez tego by nie istnaiły, a te zdjęcia wyglądaja na mocno wystylizowane.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Loko napisał/a:
Prawda jest taka, że ani Ty ani Ja nie bedziemy wiedzieli jaka jest prawda . Każdą informacje z prasy,a z internetu w szczególności należy podzielić przez 2 i wtedy może będzie cześc prawdy, a może i nie. Nie mozna bezkrytycznie wieżyć jakiemuś portalowi informacyjnemu. Wszystkie media opierają się na sensacji, bez tego by nie istnaiły, a te zdjęcia wyglądaja na mocno wystylizowane.
Boże nie dogadasz się Rozmawiamy o tych konkretnych zdjęciach, nie o katyniu, holokauście, czy wizycie na marsie. Ty uważasz ze one są realne no i ok, mozesz tak uważac, ale ja uważam ze to jedna wielka kicha i chyba też moge tak uważać?
Loko napisał/a:
Boże nie dogadasz się Rozmawiamy o tych konkretnych zdjęciach, nie o katyniu, holokauście, czy wizycie na marsie. Ty uważasz ze one są realne no i ok, mozesz tak uważac, ale ja uważam ze to jedna wielka kicha i chyba też moge tak uważać?
Wprost nikt, ale na każde słowa krytyki, ze zdjęcia są lipne, nieprawdziwe odpowiadasz w formie ataku. Tak jak bojówkarz radja maryja, tylko informacje z jego żródła są autentyczne, tylko to co on uważa realne, a każdy kto myśli inaczej myli się, nie ma racji.
Loko napisał/a:
Wprost nikt, ale na każde słowa krytyki, ze zdjęcia są lipne, nieprawdziwe odpowiadasz w formie ataku. Tak jak bojówkarz radja maryja, tylko informacje z jego żródła są autentyczne, tylko to co on uważa realne, a każdy kto myśli inaczej myli się, nie ma racji.
Po prostu mam swoje zdanie i moge go bronic jesli tak uwazam.
To ze mam taki poglad na to powoduje ze zostalem nazwany bojowkarzem RM?
Oni tłuką kogo chcą i cały świat się przygląda biernie... tak jest zawsze.
Raz nawet zatopili okręt US na morzu srodziemnym i zginela czesc zalogi i stany im zlego slowa nie powiedzialy
Ale peace, nie chce tu robic wojen zadnych. HH to przyjazne miejsce.
Hawgh.
Spoko spoko, żadnych wojen nie robimy tylko dyskutujemy , nie zostałęś nazwany bojówkarzem rm, tylko to w jaki sposób bronisz swojego poglądu przypomina mi zachowanie wyzej wymienionych osobników Czasem lepiej wyrazić sowje zdanie i zostawić je, kto będzie chciał to się przychyli do niego, a tak jakby każdy zaczął bronić swojego zdania do ostatniej kropli krwi to byłby niezły mętlik, bo jak wiadomo ile ludzi tyle poglądów.