auto: narazie Ikarus Pomógł: 8 razy Dołączył: 07 Gru 2005 Skąd: Gocław City
Wysłany: Sob 22 Lip, 2006
Michał powiedziałeś A to powiedz B
Kiedy ja lubie ciąc...to tak jakby isc na balet i siedziec przy stole nic nie popijajac A chuk mnie strzela, bo od 3 tyg czekam na ta zasrana polos, ktora byla juz we Francji, Wloszech, Slowacji i Austrii...ciekawe gdzie jeszcze sie znajdzie
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Sob 22 Lip, 2006
w poniedziałek czegoś poszukam.. która to ma być - krótsza/długa? nowa czy używka? masz szperę? jeśli tak to jaką?
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
dudas_rally [Usunięty]
Wysłany: Nie 23 Lip, 2006
To jest ta krotsza, szpera jest plytkowa i to tyle ile o niej wiem. Moze byc uzywka, wazne tylko zeby to byla ta sportowa (podobno troche grubsza od seryjnej?) Pozdro
auto: Type-R
silnik:: VTEC
moc: 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Warszawa
kurna mamy tu rajdowke!witam Pana
dudas_rally [Usunięty]
Droga dedukcji wyszla ze jest to chyba szpera pug sport. Zostala kupiona razem ze skrzynia od opałki, wiec jeździla pewnie w jego 106.
Ps.
No niby rajdowka, ale juz mi wlosy od niej siwieja...wczesniej jezdzilem seiem, tam jak sie cos zesralo to trzeba bylo miec 50-100zl i odrobine checi w garazu. A tu kwoty zaczynaja sie robic ciut wyzsze no ale jakos trzeba sobie radzic
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Pon 24 Lip, 2006
można tą półoś zobaczyć?
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
dudas_rally [Usunięty]
Wysłany: Wto 25 Lip, 2006
Ja bym ja z checia pokazal, ale jest aktualnie w świetoszówce koło szczyrku. Dzisiaj Pan Wiesiek odebral wreszcie tel i powiedzial - to jest jakas "pojebana" polos, niech ja chu....Jak dostane ja z powrotem to sie odezwe...