Ojciec poporosil mnie zebym pomógł mu wybrac samochod, mam nadzieje ze nie bedzie Wam przeszkadzalo ze ta ankiete zamiescilem tu. Bardzo prosze Was o pomoc, co byscie wybrali?
Pozdrawiam
Serdecznie
Ostatnio zmieniony przez Michał Wto 20 Sty, 2009, w całości zmieniany 4 razy
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009
Napisz jeszcze profil ojca
Czym jezdzil, co lubi, czego nie lubi, czy jeździ w kapeluszu czy nie, czy jezdzi w kurtce.
bariii [Usunięty]
ma lat 50, jezdzil do tej pory volvo s60 awd diesel, jezdzi raczej spokojnie, spalanie w aucie na kompie to ma 4,9-5,2 musi to byc koniecznie diesel bo dziennie robi okolo 200km, zastanawial sie jeszcze nad Subaru Forester 2.0 DIESEL niestety nie wiem jak teraz moge dodac go do ankiety.
bariii [Usunięty]
eM napisał/a:
Napisz jeszcze profil ojca
Czym jezdzil, co lubi, czego nie lubi, czy jeździ w kapeluszu czy nie, czy jezdzi w kurtce.
nie jezdzi w kapeluszu, potrafi tez przycisnac , w kurtce? hmm nie wiem nie jezdze z nim juz jakis 5 lat tak ze nie wiem
Dlaczego na Volvo? Skoro szanowny Pan dobrze czuł się w S60 to tym bardziej powinien dobrze czuć się w XC60. Skoro liczy się komfort i raczej spokojna jazda to ja wybrałbym właśnie Volvo.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
poszło na volvo. A4 to też fajny fur, ale inna klasa nieco jakby...
prawdopodobnie bedzie dokonywal wyboru pomiedzy tym Mercedesem a Volvo