auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009
Zagłosowałem na subaru, ale jezeli w ankiecie byuło by q5 to napewno na nie bym głosował. Normalnie powinienem na merca, ael ten jakos dziwnie wyglada
Jezeli bedziesz chciał kupic volvo, daj znaka, mam wtyki w katowicach
A moze niech ojciec poczeka na kolejne s60, ma sie wnet pojawic.
Nox przy takim spalaniu w xc90 to nie chce myslec jak jechałes... I dziwne ze nic Ci nie brakowało, bo mnie najbardziej to w nim mocy brakowało... Za mało na taka mase...
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
wystarczająco było ...po prostu nie oczekiwałem od niego miejskiego ściganta, 80% robiłem w trasie i było naprawdę ok . Spalanie mnie mega zaskoczyło tym bardziej że to było średnie spalanie na podstawi trasy z 3 osobami.
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
A xc60 ogladałes na zdjeciach, czy na zywca? Bo na zdjeciach wygladało o niebo lepiej niz w realu...
Ja tez nie oczekuje sciganta od xc90, ale to auto zbierało sie niewiele lepiej niz moj merc...
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
teraz to juz sam nie wiem co wybrać
tyle ciekawych propozycji w ankiecie ...
weź pod uwage że alladyny włodzia nic nie palą, czasami trzeba je "podkuć"
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
zaglosowalem na merca, wiadomo.. jak taxowka to tylko z gwiazdą i 320cdi
a poza tym nie bylo forestera w ankiecie, teraz oddalbym glos na forestera, jezdzilem i auto jak na swoja mase i jakies takie kupowate gabaryty naprawde dobrze sie prowadzi pozatym to subaru , wiec wiadomo ze ma naped prawdziwy
auto: RSf1 R26
silnik:: 2.0T
moc: 228km Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Paź 2007 Skąd: Warszawa
jezdzilem czym takim :
wybór prosty
W trasie - Biała Podlaska - Warszawa spalił mi ok 11
Po Warszawie nawet 14.
Jeśli chodzi o ilość miejsca to podobnie do s60 ( moze troche mniej miejsca z tyłu).
polecam dokupić seryjną nawigacje - droga ale masz juz bluetooth'a wbudowanego)
Jeśli cena nie gra roli to niech wybierze cos takiego, tylko na troche mniejszych felgach = bo komfort na tych 20 jest beznadziejny
_________________ R26 jak ktos chetny to zapraszam.
cena do negocjacji
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
ja osobiści subaru, ale to przez to ze w ich ofercie jest impreza..:) a co do innych samochodów to mogę tylko powiedzieć zeby omijał Ałdi szerokim łukiem..:) te nowe VAGi psuja sie na potęgę;/ nie wiem jak te najnowsze ale te kilkuletnie to sie psuja bardziej niż Francuskie
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Janusz napisał/a:
ja osobiści subaru, ale to przez to ze w ich ofercie jest impreza..:) a co do innych samochodów to mogę tylko powiedzieć zeby omijał Ałdi szerokim łukiem..:) te nowe VAGi psuja sie na potęgę;/ nie wiem jak te najnowsze ale te kilkuletnie to sie psuja bardziej niż Francuskie
które konkretnie i co jest w nich takiego wadliwego?
samochód jak samochód wiadomo że wyeksploatowany będzie się psuł ale w przeciwieństwie do niektórych marek nie pamietam jakiś wielkichj akcji serwisowych czy masowej wymiany jakiejś części przez użytkowników konkretnego modelu.. nie licząc tych nieszczęsnych wałków w 2,5 TDI
które konkretnie i co jest w nich takiego wadliwego?
samochód jak samochód wiadomo że wyeksploatowany będzie się psuł ale w przeciwieństwie do niektórych marek nie pamietam jakiś wielkichj akcji serwisowych czy masowej wymiany jakiejś części przez użytkowników konkretnego modelu.. nie licząc tych nieszczęsnych wałków w 2,5 TDI
no wlasnie a6 2.5 tdi tiptronic to najgorsze auto dziesieciolecia. Rozumiem nie wyszlo cos firmie i po roku, dwoch wycofali, ale oni to tlukli z 6 lat pod postacia a6, a4, passata i moze czegos jeszcze.