auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009
rasta napisał/a:
Najzwyklejszy seryjny wrx potrafi dać taki fun z z jazdy, latania po lesie, bokami po torze itp itd, że w dupie mam wygrywanie ośką.
najzwyklejsza oska potrafi dac taki fun z jazdy o jakim chyba nie masz pojecia...
...meta odcinka, spod balaklawy leje sie pot....sorry w jednym aucie mega fun
bedzie przy 120 w innym przy 300 a w innym przy 70ciu. zalezy co kto lubi mi
jazda oska daje wielka przyjemnosc w kazdych warunkach.. bez znaczenia ze
wrx bedzie szybszy. fun to fun.
Wrx spoko, ale mocne rwd jest zajebiste i trzeba umieć tym jeździć. Na suchym równym i małpa pojedzie 4wd. Mówie to ja fan evo, cytując Waltera, tego co nie umie jeździć Gtrem...
Poza tym jak widzę co sie działo u Grzyba w s16000 to wolałbym to na elmocie prowadzić niż N4. Sorry Rasta...
Ale to auto leczy kompleksy i różne obawy. Np, ja czasem się obawiam, że w dany zakręt można było szybciej wejść, a tego nie zrobiłem. W Exige S tego bym nie miał
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Śro 21 Sty, 2009
Ja odpowiem w czym wg mnie ośka jest fajniejsza, Booo można hamować dużo później niź 4x4 i od czasu do czasu zadziwiać fajnymi poślizgami mimo że to FWD, a czterołapy lubie za to że z miejsca i nawrotów odbijają się jak piłeczki kauczukowe. Dodam że tam gdzie w FWD już jest mega walka o u3manie się to 4x4 sunie niczym tapczan, niby fajnie bo szybciej ale mniej funu.
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Czw 22 Sty, 2009
nie.. bo zaraz ktoś powie że CTR ma szperę, jest nowszą konstrukcją od S2000 itd itp...
any way ten CTR jest mocarny!
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Czw 22 Sty, 2009
1. waga - na korzysc mugena
2. moment - na korzysc mugena a wiemy ze moment to podstawa, kazdy potwierdzi
3. opony - S2000 driftuje wiec mialo lyse opony bo jest starsze i ma zjechane
4. Kolor - na korzysc mugena
5. Wydech - w mugenie jest wydech mugena pewnie
6. znaczki - na korzysc mugena
7. spolier - na korzysc mugena
8. wcale nikt nie przegral bo to byly dwie hondy.