fajny focus, ale przy odrobinie wkładu z golfa też można zrobić ładne i nietuzinkowe auto
ja bym chyba był za golfem, do tego pewnie więcej gratów jest do niego
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Czw 22 Sty, 2009
znajome miała nową foke i różnice w grubości lakieru były spore. a auto było z Salonu różnica wynosiła w granicach 40-60 w porywach do 100 fabryczne auta mogą miec czasami grubość w granicach 200-250 tak jak napisał misiek 500 to juz element prawie na bank lakierowany .
ps. to nie ta foka którą ktos się kiedyś interesował, właśnie z tylną lewą ćwiartką uszkodzoną czy tam była prawa tylna, wiesz o jakie ogł mi chodzi się ktoś dopytywał tutaj ile robocizna tego by wyszła nawet...
ja się dopytywałem, ale foka już zrobiona była - zrobiona b. ładnie ... właśnie, Free może chcesz numer do tego gościa od tej Foki, moim zdaniem warto ją obejrzeć - zadzwonić na Jana i powiesz, że znalazłeś w arhiwum allegro jego numer - jak coś to dzwoń do mnie albo PW