auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Pią 28 Lip, 2006
z cyklu castorama to moze klejem montazowym.... : ]
szymon [Usunięty]
strick napisał/a:
Taśmą dwustronie klejącą!
Tak dokładnie tasmą 2 stronną. Tak są montowane fabryczne znaczki do budyy.
w pugu musiałem dokupic napis xsi i kupiłem w salonie Peugota i był on na taśmę 2 stronna.
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Ojciec miał tak samo w E-klasie z napisem Kompressor! To było na takiej taśmie/gąbce! A znaczki ściągneliśmy żeby wszyscy myśleli ze to zwykłe 2,0 i się nadziewali!
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Kup sobie tasme dwustronna do naklejania znaczkow na sanochody w kazdym motoryzacyjnym kupisz potem dotniesz sobie ja spokojnie i juz masz znaczk , oderwac jest nie latwo tasma strasznie tzyma sie pojazdu.WIem to z wlasnego doswiadczenia LOKO ja 1
.5 godzine napisy z klapy sciagalem i potem jeszcze czyszczesnie i polerka masakra ,super trzyma POLECAM Marka to chyba jakis BOLL czy BOOL cos takiego
MAM ja w domku wiec moge ci dac ale dopiero jak bede w PL :556:
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Ja nie jestem zwolennikiem zdejmowania znaczków i chce miec wszystkie, które były w orginale , z bólem serca odrywałem orginalną 10 letnia naklejke total (bodajże każde saxo taką miało, a na pewno każde saxo sprzedane w pl) z tylniej szyby, ale była w fatalnym stanie