auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Śro 18 Lut, 2009
heheheeh ale wiezdzacie na andrzejka a to moj sasiad
Mnie tam w podkowie nie budzi nic
A w ogole to ja jade max 30 minut,bo trzeba umiec omijac korki
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Śro 18 Lut, 2009
ja mieszkałem na ursynowie 2 miechy ...
nie rozumiem fascynacji tą dzielnicą ...
Mega blokowisko i daleko do platy
Wola - plata - 20 zeta kurs
Ursynów skurwysynów - plata - 35 ...
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 20 Lut, 2009
Marcel ja tez kocham ochote, tego dnia co mialem do was podbic o 9 jechalem staruszke zawiezc do pracy, z urbanistów na grojecka jechalem 25min, po czym stara rzucila paroma miesnymi kawalkami i poszla do tramwaju LOL.
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
Kondziu podałem nr tel. Jak Cię interesuje to zadzwoń - ja tego mieszkania nie widziałem nawet.
ziom, oferujesz coś czego nie widziałeś, trochę niepoważnie moim zdaniem. gdybym chciał znaleźć jakiekolwiek lokum to bym sobie w necie poszukał ogłoszeń. takie moje zdanie, możesz mi spuścić wpie...ol
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
JAA WIEM !!
1go sierpnia !!
Marcel [Usunięty]
Michał napisał/a:
JAA WIEM !!
1go sierpnia !!
no tak w zasadzie na upartego w czesci jest tez twoje koszule sa w szafie, jakis perfum na półczece w łazience sie znajdzie i maszynka do golenia .... nóg galoty i t-shirt tez sie znajdzie