auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km
Wysłany: Czw 19 Lut, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Chętnie zostanę pierwszym uczestnikiem
Przedwczoraj i mnie się zdarzyło coś czego być nie powinno
Radzi moze sie pochawlisz co sie stalo ??
Niemy napisał/a:
niby? niewiniątko
Cichaj bo sie wyda
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km
Wysłany: Pią 20 Lut, 2009
Bartek niestety ominely Cie cisteczka i kawusia Bylem dzis okolo 11.15 w PSS i zamkniete, a mialo tylko Marcela nie byc a nie calego zespolu. Bartek pewnie mi fure zepsul i dlatego udawal ze warsztat zamkniety Co do tej pompy, to nie jest przypadkiem tak ze jak sie z niej waha kompletnie wyleje to trzeba jakos zassac ja do ukladu ?:> Kumpel mial podobna akcje w zeteksie, jak mu pompe wymienili
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
Wysłany: Pią 20 Lut, 2009
Ja sie nie martwie, teraz i tak bym go nie mial gdzie postawic bo wczoraj sasiad tak postawil swojego avensisa ze jak chcialem w miejscu Punto foke zaparkowac, to wysiasc z wozu nie moglem
Wysłany: Śro 25 Lut, 2009
Samochod odebrany. Oczywiscie musi padac, bo jakby bylo inaczej Od dluzszego czasu chcialem sobie fotel bardziej w pionie ustawic, widac ze ktorys z chlopakow to wyczul i mnie wyreczyl No i wreszcie widzialem psiule
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie