auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 23 Lut, 2009
Byłem na premierze tego arcydzieła filmowego... Dostałem zaproszenie, więc stwierdziłem że zobaczę czy jest w tym faktycznie coś fajnego skoro ludzie się tym jarają.
Masakra. Nigdy nie lubiłem WM, to dla mnie prymitywna forma filmowa, słabo nasladuje South Park i nic ciekawego nie wnosi.
Film głupi, nudny...
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
A ja znowu tak po nim jechał nie bede... jesli komus odpowiadal humor z serialu to napewno nie bedzie zawiedziony. Troche ten pelnometrazowy film momentami wydaje sie zrobiony na sile ale tragedi nie ma. A jesli ktos do tej pory WM nie lubiał... no to jakim sposobem mial sie do nich przelamac? no way.
zauwaz ze ogolnie wlatcy maja tendencje spadkowa... nowe odcinki bylo duzo slabsze w porownaniu z pierwszymi seriami.
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
strick, po pierwsze, Jimek zjedzie Cię jak burą sukę za tak DUPNY temat
po drugie, film słaby, jakieś 3/10 jak dla mnie
serial również oglądałem, ale film... nie oddaje klimatu jakoś
a co najdziwniejsze, nie wiem jak w waszych okolicach, ale w LBN na ten film przyszło sporo dzieci z np podstawówki czy coś, no typowe dzieciarstwo
a w filmie było dość sporo wulgarnych słów, które dzieci wyłapują jak lep muchy, więc dla nie dziwna sprawa nieco, zero cenzury itp
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Ale ten film nie załuguje na to, aby go dokładnie opisywac...
Naprawde dla mnie to było tragiczne!
A nie było ograniczenia 15+ na włatców? Ja tez byłem i pełno dzieci, ale z rodzicami to ich wina raczej...
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Wto 24 Lut, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
w LBN na ten film przyszło sporo dzieci z np podstawówki czy coś, no typowe dzieciarstwo a w filmie było dość sporo wulgarnych słów, które dzieci wyłapują jak lep muchy
cóż za pedagogiczna troska o młodsze pokolenia
Ciekawe co nasz Januszek napisze na temat "włatców"