Samo robienie zdjec okolo 30min, musze sprawdzic po czasie.
Slabo sie przygotowalem i karty mi sie skonczyly, nie dokonczylem dolu.
Sklejenie bylo problemem, tylko jeden program od panoram sie nie wylozyl, liczyl dwa dni na 8-rdzeniowej maszynie
W pracy jak ogladali to gdzies w oknie znalezli gola dupe, niestety nie pamietam gdzie to bylo.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Wto 03 Mar, 2009
Bylem na 100% pewien ze skończy się to poszukiwaniem dupy w oknie
_________________ Samochody to ZUO!
JIMEK [Usunięty]
DRODZY INTERNETOWIDZOWIE! DZIAL KULTURKA UFUNDOWAL SPECJALNA NAGRODE FIRMY 'POMUK' DA SMIALKA KTORY NAMIERZY GOLA DUPE NA PANORAMIE DZIKA! ZAPRASZAMY DO WSPOLNEGO KONKURSU, POZDRAWIAMY, REDAKCJA KULTURKI. PS. SZYBKO!!
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
ja przeszukałem cała panoramę, znalazłem kilku gości na dachu którzy wyglądali jak gejuchy, dzieciaka z komiksem przylepionego do szyby, zdjęcie jakies gołej baby przyklejone do okna... ale gołej dupy nie nawet pluszaki w oknach widziałem, i starego dziada na balkonie.
auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 07 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
JIMEK napisał/a:
DRODZY INTERNETOWIDZOWIE! DZIAL KULTURKA UFUNDOWAL SPECJALNA NAGRODE FIRMY 'POMUK' DA SMIALKA KTORY NAMIERZY GOLA DUPE NA PANORAMIE DZIKA! ZAPRASZAMY DO WSPOLNEGO KONKURSU, POZDRAWIAMY, REDAKCJA KULTURKI. PS. SZYBKO!!
dla uczestników konkursu spoza Wawy powinien być liczony pomuk x 2 z obiektywnych powodów !