auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 Mieszkanie do wynajęcia Mokotów
Ziom mojego brata wynajmuje mieszkanie.
2 pokojowe, 40m2, na Starym Mokotowie, przy ul. Smetany. Mieszkanie jest po remoncie, narożne (południe i wschód), 6. piętro, winda. Dom z roku 1961 stoi na skarpie Wiślanej skąd rozpościerają się wspaniałe widoki na parki Morskie Oko i Łazienki, Pałacyk Szustra, a dalej prawobrzeżną Warszawę. Mieszkanie, mimo położenia prawie w Centrum (7min. tramwajem) jest bardzo ciche. Koszt wynajmu to 1950zł plus czynsz.
tel. 506385766
Jak będziecie dzwonić to ew. z Polecenia Michała Piętowskiego .
Wysłany: Czw 05 Mar, 2009
Mnie w tym mieszkaniu nawet nie było , zdjęcia są z dupy ale z relacji ponoć w rzeczywistości ładnie wyremontowane. tyle od siebie
Co do ceny w aktualnym "stanie" gospodarki wiadome było że wynajem pójdzie w górę.
2 tyś wynajem cena już całkiem spora ja bym bardziej myślał o kupnie przy takiej opłacie miesięcznej.
Co do ceny w aktualnym "stanie" gospodarki wiadome było że wynajem pójdzie w górę.
czytałem ostatnio raport, że ceny wynajmu spadają. Wiele osób, które kupiło mieszkania w "boomie" z myślą o ich sprzedaży teraz postanowiło nie sprzedawać tylko wynająć i przeczekać kryzys. Stąd nadwyżka podaży nad popytem i spadek cen - o ok. 10-15% w Warszawie.
Wysłany: Czw 05 Mar, 2009
Ja czytałem odwrotną informacja z racji mniejszego popytu na zakup mieszkań i zmniejszonego potencjału zakupu aktualnie spora grupa chcąc nie chcąc musi zdecydować się na wynajem przez co poszły ceny w górę . Fakt faktem jakoś pilnie nie śledzę cen mieszkań w wawie Więc nie będę się kłócił najlepiej było by porównać statystyki na przestrzeni roku .