Kurcze- to nie jest do końca ogłoszenie. Miałbym do sprzedania fotele z VTSa z wersji EVOLUTION w stanie idealnym, kolor niebieski, takie jak te- http://www.garage-michel...._Interieur.html , jednak nie mam pojęcia ile to może być warte i czy wogóle warto sprzedawać czy zostawić jes sobie żeby leżały w garażu... Środek alcantara, boczki skóra.
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 15 Sie, 2006
Cześć no nie wiem ja bym to zostawil sobie dla potomnych ,Faktycznie fajnie wyglądaj taki siedzonka .Mam pytanko czy to z twojego vts ???
warwi [Usunięty]
tak z mojego saxo. Z uwagi na to że mam 197cm i takie małe gówienka nie zostały zaprojektowane z myślą o wielkoludach więc muszę jeżdzić w recaro i z max odsadzoną kierownicą (przyzwyczajenia z rajdówki) .
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
a To spoko Kupiłeś to czarne saxo bo kurcze nie kojaze ?? jak możesz to wstaw jakieś fotki
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
warwi napisał/a:
tak z mojego saxo. Z uwagi na to że mam 197cm i takie małe gówienka nie zostały zaprojektowane z myślą o wielkoludach więc muszę jeżdzić w recaro i z max odsadzoną kierownicą (przyzwyczajenia z rajdówki) .
Maks odsadzona kierownica to moze i jes fajna jak się ma 197 cm wzrostu, ostatnio przejechałem się jednym takim autem z maks odsadzoną kierą , to jedyna cześć ciała którą mogłem kierowac to zęby