Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
jak nie lubie onetu....
Autor Wiadomość

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

auto: BMW

Wysłany: Nie 13 Sie, 2006   jak nie lubie onetu....

...tak ten artykuł jest świetny...
http://moto.onet.pl/1351498,2217,artykul.html

Jakarti 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km

Wysłany: Pon 14 Sie, 2006   

troche nie rozumiem tego artykulu.. oczywiscie jak ludzie sie wymadrzaja nie weidzac o czym mowia to nie jest dobrze ale co zlego w tym, ze ludzie zaczynaja sie czyms NOWYM interesowac wlsnie z tego powodu ze nasz rodak odnosi tam sukcesy.. to chyba dobrze, ze zamiast napierdalac 78 raz z rzedu o meczu Legii z Wisla przelacza tv na formule 1.
robert niech robi swoje, kibice niech kibicuja, a onet niech sie zajmie lepiej powiekszeniem mojej skrzynki ;)
pozdr.

mi 
Stawiam wszystkim ....

auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm

może napiszę coś niepopularnego, ale tak to widzę: polacy faktycznie muszą kogoś kochać, małyszomania od zawsze mnie bawiła, z kubicą mam nadzieję, ze bedzie podobnie. Powiem więcej - na maxa na to liczę. Nie wiem, czy pamiętacie, ale w ramach miłości do skoków coś tam zaczęli działać w kierunku remontów czy budowy skoczni (co osobiście mam głęboko w dupie, bo w życiu z czegoś takiego nie zamierzam skakać). Dlatego właśnie mam nadzieję, że z kubicą będzie podobnie :DD

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

auto: BMW

Heheh tor F1 w polsce...
"Po 158 latach walki z polska biurwokracja,korupcją oraz bojówkami eko-naciągaczy, w
końcu zostanie wybudowany tor F1 w okolicach stolicy Polski - Pcimia DOlnego(w miejscu
Warszawy stoi wielki HiperMegaMarket Wallmart - spółka wygrała przetarg na wyburzenie miasta oraz wysiedlenie mieszkanców) .

Odbędzie się tam symboliczne wystawienie bolidów z poczatku 21wieku, niestety ropa skonczyla sie 112 lat temu tak więc w modzie są wehikuły rodem z flinstonów
:D :D :D :D :D :D :D

mi 
Stawiam wszystkim ....

auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm

:) : no fakt - na tor f1 nie mamy co liczyć (bez pomocy tureckiego byznesmena ;) ), ale może jakieś coś mniejszego - na przykład możliwość ścigania po tym co jest (za kaskę oczywiście)

Loko 
Dr. Scheffler dzwoń 500 000 529

auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km

Wysłany: Wto 15 Sie, 2006   

Ja tam się ciesze ze sporty motorowe będą cieszyły się wiekszym zainteresowaniem.
A i tak jak kogoś nie będzie totalnie interesowała formuła to nie będzie na siłę oglądał. Tak jak skoki, nie każdy je ogladał, jak był małysz, bo po prostu sa nudne, także nie każdy się zainteresuje wyścigami. Ja na pewno będe się strał ogladać, bo teraz będa sporo wieksze emocje niż wcześniej.

Odpowiedz do tematu