"Siedem dusz" to nowy wspólny projekt Gabriele Muccino i Willa Smitha, którzy współpracowali ze sobą przy okazji "W pogoni za szczęściem". Smith gra mężczyznę targanego poczuciem winy, który zamierza poświęcić wszystko, by pomóc siedmiu potrzebującym osobom. Niespodziewane uczucie skomplikuje jego plany.
a ode mnie - wydaje mi się, że opisy pisane w kinie są przez kogoś kto nie oglądał filmu
Film dobry 8/10 - nawet dwa dresy które siedziały przede mną w smutnych momentach przecierały oczy i dwa szlaufy polewej które ciągle szeleściły i bekały też ucichły jak zaczęło się robić poważnie. LUDZIE NIE POTRAFIĄ SIĘ ZACHOWAĆ WOGÓLE...
Will gra świetnie wg mnie... film nie nudzi, Smith mocno pokazuje uczucia - w sensie, że dobrze gra... polecam.
auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Pon 16 Mar, 2009
Ja prawie widzialem ten film, w Kinia Atlantic stalem w kolejce po
bilet a pani w okienku mi powiedziala ze projektor sie popsul..
_________________ STICAR.pl - Grafika samochodowa
"I couldn't repair my brakes so i made my horn louder"
Owsik [Usunięty]
Wysłany: Pon 16 Mar, 2009
Vlodarsky napisał/a:
"Siedem dusz" to nowy wspólny projekt Gabriele Muccino i Willa Smitha, którzy współpracowali ze sobą przy okazji "W pogoni za szczęściem".
Grą w "W pogoni za szczęściem" i "Siedem dusz" Smith potwierdza, że jest świetnym aktorem, a przyznam, że już go w pewnym momencie "spisałem na straty".
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Sob 21 Mar, 2009
również byłem na tym filmie(tylko dlatego że tu wyczytałem że naprawdę warto)kilka dni temu z drugą połówką i potwierdzam, naprawde super.
Na początku nie zrozumiałem ocb z "nie dotykać meduzy", ale jak wylał wiadro do wanny było wiadome ocb
naprawde film na plus, no i ciężko powstrzymać się od uronienia chociażby jednej łzy