Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 ja pierdole jaka wyprzedaz MOMO
Panowie i Panie,
od dluzszego czasu szukam wyposazenia do auta, oczywiscie glownie okazji, bo mnie nie stac na to co bym chcial.
natknalem sie dzisiaj na mega wyprzedaz w momo UK. Czekam na potwierdzenie wlasnie kosztow wysylki etc.
jak ktos chcialby co to niech do mnie wali migiem, zawsze wysylka taniej wyjdzie i formalnosci bedzie mniej. Ja biore pasy 6p top light x2, kiere i bucik niebieski.
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 16 Mar, 2009
106 napisał/a:
liczymy GPB po 5 zeta?
Licz po 5zł, nie ma co liczyć na to, że zdejmą z konta po aktualnym kursie jeszcze nigdy mi się tak nie zdarzyło, a kupowałem u Angoli wiele razy. Czasem wychodzi taniej, czasem drożej ale raczej... drożej.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 Re: ja zapinam w kalesony jaka wyprzedaz MOMO
Niezła zamotka jest z tymi pasami, są tam jakieś pasy mocowane na normalne śruby, czy tylko pasy do single seaterów i takie które są mocowane do klatki?
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Wto 17 Mar, 2009
pcs napisał/a:
ps. uzgodnilem z Chrzankiem ze o tym moge napisac
Zgadza się
Zreszta jest wolnosć słowa - więc nie trzeba nawet pytac
Bad-i napisał/a:
Radek tlumacz sie tutaj
Bardzo prosze:
Jest to oferta wyprzedażowa dotyczaca bardzo starych kolekcji (np kierownice Mod 02 i Mod 03) lub artykułów w dośc nietypowych rozmiarach (np rekawiczki rozm 8 to dla jakiejś dziewczyny chyba sa )
Pozostaje rzecza do wyjasnienia czy produkty z wyprzedazy nie mają juz utraconej (lub nastapi to lada moment) homologacji FIA.
wg mnie np pasy moga być już częściowo"przeterminowane" bo tych modeli się nie robi od 2006 roku, ale jak ktoś zwiesza halabarde na homologacje FIA - tak jak np Pcs - to uważam ze jest naprawde piekna cena i grzechem by było nie wziąźć.
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...