auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Czw 19 Mar, 2009 [k] auto dla kobiety do 16000
Cześć,
Jako, że moja żona się przełamała i stwierdziła, że jednak chce mieć auto, stwierdziliśmy, że może dobrze będzie jej coś kupić na początek. W kręgu zainteresowań jest oczywiście auto małe, w miarę młode, z małym przebiegiem, może być z "jajem", najlepiej od niemieckiego dziadka, który jeździł nim na Flohmarkt, a zakupione tam rzeczy przewoził w ekologicznej torbie w bagażniku
coprawda przednia maska leży tak sobie, a prawa przednia lampa raczej nie należy do solidnie zamocowanych, ale zasadniczo nie to jest tutaj najważniejsze
Z góry dzięki za wszelkie propozycje.
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Czw 19 Mar, 2009
saxo
???
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
panda? Granatowa panda? Granatowa panda 1.2? Granatowa panda 1.2 z klimą i na alu 14"?
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Maciusiowy. Z własnego doświadczenie , za ta kase lepiej kupić coś sprawdzonego, starszego. Tak jak napisał Mick, civic 6 gen za 16 tysia to juz masz naprawde super sztuke ( oczywiscie nie vti, ale po co żone vti )
W kręgu twoich zainteresowań powinny sie znaleźć
civic 6 gen
corolla e11 - polecam w szczególności ale przed liftem
pug 206
Może mazda 323f ?
nie kupuj nowego szajsu. Aygo może i fajne, ale środek rozczarowuje strasznie ... W c1 5 drzwiowym tylna klapa sie nie otwiera, tylko szyba. Tak samo z tylnymi szybami. Nie otwierają sie tylko uchylają , a to juz paranoja ... w piecio drzwiowym samochodzie ...