Wysłany: Sob 21 Mar, 2009 [S] Kubły Sparco Sprint 2 szt.
Sprzedam dwa kubły sparco sprint.Mocowanie dolne.Zostały one obszyte na nowo przez poprzedniego właściciela - trochę amatorsko ,ale i tak lepiej wyglądają, jakby miały być podziurawione.Cena 400 zł za dwa .Kontakt na priv - mogę zrobić więcej zdjęc jakby ktoś chciał.
A jaki to rozmiar? Ile wazy jeden?
Jestem zainteresowany 1 szt - poprosze o wiecej zdjec. Ktos ze znajomych odebral by mi w katowicach - albo moze latasz jakos przez gierkowce obok piotrkowa a moze wroclaw?
p106rallye [Usunięty]
Wysłany: Sob 21 Mar, 2009
(A)rturo napisał/a:
A jaki to rozmiar? Ile wazy jeden?
Jestem zainteresowany 1 szt - poprosze o wiecej zdjec. Ktos ze znajomych odebral by mi w katowicach - albo moze latasz jakos przez gierkowce obok piotrkowa a moze wroclaw?
Dosyć duży jest - Strick się w niego mieści Waży ok 8 kg. Jeżdże po Polsce ,ale na dzień dzisiejszy, nie wiem czy będe w najbliższym czasie w okolicach Piotrkowa czy Wrocka , w poniedziałek się dowiem.
(A)rturo [Usunięty]
To poprosze o zdjecia na PW - wstepnie rezerwuje 1 sztuke
Marcel [Usunięty]
piotrek ja chetnie wezme drugi do GTE
p106rallye [Usunięty]
Wysłany: Nie 22 Mar, 2009
Nie ma problemu.Kto pierwszy ten lepszy.Jest dosyć spore zainteresowanie,a dałem jeszcze ogłoszenie na club106.
Marcel [Usunięty]
ajc on ma dolne mocowanie?
mow ile 4me i sie ewentualnie dogadujemy bo barto nie ma taboreta na kajta
p106rallye [Usunięty]
No mają dolne,ale dzięki temu u mnie był prawie na podłodze.
Cena jest niestety taka sama dla wszystkich - 200zł/szt.