auto: VW
silnik:: 1.8KR / 2.0TFSI
moc: 140+km / 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 03 Mar 2009 Skąd: Warszawa, gg2037660
Wysłany: Pon 23 Mar, 2009
Ja niestety nie wiem. Mogę za to powiedzieć, ze najszybsze RWD - M5 znajome - jechalo na świeżych Pilot Sportach. E60 bardzo niepozorne, jednak już wiele razy przekonałem się, że prócz siły na prostej, znakomicie daje sobie radę na torze, w ogóle nie gubi trakcji. Tak było i teraz na mokrym..
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 24 Mar, 2009
a ja tak nie myśle eM.
Myśle że to jest w końcu coś torowego w tym biało czerwonym obsranym kraju.
Jest jakiś track day- odrazu jest jebany ... Nawet nie byłeś, a komentujesz
I niech sobie będzie bananowy. Mi to nie przeszkadza. Jeszcze będziesz z nimi jedzić kiedyś.
HAWK i oczywiscie no offence
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
oke OFFENCE !!!!!!!!!!!!!!
powinieneś sie ustosunkować do tego co napisałem
Uważasz że to źle że jest ALT ?
rabarbar [Usunięty]
To moze ja się wtrące-uwazam ze dobrze ze jest ALT,ale nie wiem czy kiedys sie tam wybiore,wlasnie ze względu na to bananowe towarzystwo,slyszalem kilka opowiesci o tej imprezie ,miedzy innymi od kolesia ktory przyjechal Saxo lub Pedziem S16(nie pamietam ,w kazdym razie jakims HH),koledzy bananowcy pojechali po nim grubo ,łącznie z tekstami "nie pałętaj sie tym gównem po torze bo przejazd blokujesz" .
Z takie towarzystwo to ja dziekuje,nerwowy bywam ,moglbym komus przyjeb.ac
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Nie Michałku ciesze się ze jest alt, naprawde. Ale wole byc w towarzystwie hh.org na bilgoraju lub lublę. A poznan jeszcze podbijemy... i zrobimy swoje czasy.