ja sadze ze klima sie przydaje i tez nie kupilbym auta bez klimy, ale to nie jest powod zeby nie kupowac tego auta! a klime mozna spokojnie samontowac i napewno nie wyjdzie to drogo, swego cczasu nawet byla kompletna do sprzedania na allegro z samochodu robionego a rajdowke ale ceny juz nie pamietam
a wiec lykaj to autko a klime sobie domontujesz
szymon [Usunięty]
Wysłany: Śro 16 Sie, 2006
ja tym saxo jeździłem jako pasażer i nawet klima nie ostudzi emocji jakie panują w saxo o mocy 140 km. :570:
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
KUPOWAC dopóki Saxorulez sie nie rozmyślił !!!!!!
Potem 140 km VTS nie kupisz nigdzie
warwi [Usunięty]
Z tego co wiem zowa bedzie sie za niedługo pozbywał klimy... może się jakoś dogadacie i zrobicie transakcje wiązaną. saxo z klima bez wałków a zowa łyknie wałki i wszystkie strony beda zadowolone.
Z tego co wiem zowa bedzie sie za niedługo pozbywał klimy... może się jakoś dogadacie i zrobicie transakcje wiązaną. saxo z klima bez wałków a zowa łyknie wałki i wszystkie strony beda zadowolone.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Sob 26 Sie, 2006
nie, saxo jedzi i ma sie dobrze. Oczywiscie Łukasz nim smiga !!
Ja rozumiem łukasza, poprstu miał zły dzien i dlatego tak wstawił ale po meskiej rozmowie saxiak zostaje u swojego pana !!
tak trzymaj ukasz