no i sie wydało-pół forum eco drajwing uprawia!!!
jakim cudem wam te clio tyle palą??moj regulaminowo wciaga po miescie 12 a na trasie 9,teraz to nawet wiecej bo popsuty jest
auto: Golf 7R Variant
silnik:: 2.0T
moc: 300km Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Mar 2008 Skąd: Wrocław
Wysłany: Wto 31 Mar, 2009
Miałem clio ph1, miasto 10,5 nie ecodriving , trasa do 0-140->7L,
obecnie clio sport III, miasto 11-12L , obecnie z lekkimi szaleństwami 11,2L i szybciej tym mniej pali
_________________ www.interren.pl
Transport to usługa, nie przysługa.
Transport,spedycja krajowa i międzynarodowa
no i sie wydało-pół forum eco drajwing uprawia!!!
jakim cudem wam te clio tyle palą??moj regulaminowo wciaga po miescie 12 a na trasie 9,teraz to nawet wiecej bo popsuty jest
Niektorzy maja zdolnosci do przepalania paliwa, mowie powaznie, jak kiedys moja kolezanka jezdzila ze mna po miescie moim clio to wyszlo spalanie 11, a jechala dosc spokojnie, mi nigdy takiego wyniku nie udalo sie osiagnac. Ja jak jezdze normalnie, czyli rowno ze wszystkimi to w miescie mam 8.x, w trasie srednio 6.5 jak zaloze kapelusz to 5.x.
Czyli pomijając Clio Mortona prosiłbym żebyście się wypowiedzieli krotko czy warto sie interesować tym Czarnym Clip ph 3 czy już definitywnie odpuścić ? ( pomijajac Clio Mortona
Ostatnio zmieniony przez Bari Śro 01 Kwi, 2009, w całości zmieniany 1 raz
a tak po krotce co otrzymuje w tym zestawie czarnym na kółkach i jakie tam wyposazenie jest
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Śro 01 Kwi, 2009
Bari napisał/a:
Czyli pomijając Clio Mortona prosiłbym żebyście się wypowiedzieli krotko czy warto sie interesować tym Czarnym Clip ph 3 czy już definitywnie odpuścić ? ( pomijajac Clio Mortona
stary jesli pytasz o tamto ogloszenie to napisali ci to juz kilka razy.