kupiony w dniu premiery iPhone 4 GB z pudełkiem i wszystkimi gadżetami które były w środku prócz ładowarki sieciowej (gdzies ja zgubilem i teraz ładuje tylko z komputera lub w samochodzie), telefon działa bez problemu, wgrany najnowszy soft, widac slady użytkowania,
widzialem ze ceny na allegro wahaja się od 495 - 1699 zl, pisala do mnie jakas kobieta ze chce go za 600 powiedzialem zeby poczekała do poniedzialku, chcialbym zobaczyc jakie bedzie zainteresowanie, bo nie mam pojecia za ile moze sie sprzedac, nie zalezy mi na czasie bo i tak leza na polce, zaproponuj cos.
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Sob 04 Kwi, 2009
bariii napisał/a:
widzialem ze ceny na allegro wahaja się od 495 - 1699 zl, pisala do mnie jakas kobieta ze chce go za 600 powiedzialem zeby poczekała do poniedzialku, chcialbym zobaczyc jakie bedzie zainteresowanie, bo nie mam pojecia za ile moze sie sprzedac, nie zalezy mi na czasie bo i tak leza na polce, zaproponuj cos.