auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Śro 08 Kwi, 2009
karfa.... w sumie mi się podobał choć nieralistycznosc scen to masakr jakas, pomijam fakt, efektów specjalnych które były marnej jakości a jak widac na przykładzie Transformersów da się je zrobić porządnie. To fakt ze jakiś stary muscle car idzie na szutrze równo z nowym STI to panowie no bez przesady. Aha, i jestem ciekaw ile osób wracając z tego kina miało wypadek, normalnie masakra to co sie działo pod kinem w krk....
o fak, wisiałem tam kiedyś na plakacie... poważnie... Na zdjęciu ze swoją żoną...
Okazało się, że w umowie z fotografem, który robił nam zdjęcia ślubne podpisaliśmy zgodę na wykorzystanie zdjęć do celów reklamowych. A ten cwaniaczek zrobił z tego później billboard i powiesił m.in. w kinie Wisła.
Znajomi do mnie dzwonili z pytaniem o co chodzi, czy w reklamie robię?
_________________ Poznań: 22,5cm
JIMEK [Usunięty]
Maciek plz....... film zrobic nie kosztuje tysiac zlotych zeby kilkanascie bylo zlodziejstwem, sto tysiecy tez nie kosztuje, a taki film akcji tez nie kosztuje miliona zlotych. Kosztuje kilkadziesiat, czasem kilkaset, dolarow.. sory ale to jest zlodziejstwo koniec kropka. smutna rzeczywistosc.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Fajnie ze Cie stac zeby ogladac gnioty, ja je sciagam ale praktycznie nie ogladam i kasuje po 15minutach bo to g... na ktore nikt sie nie wysilił a chce zbierac zniwo. Sorry. Mam prawo oddac telewizor albo lodówkę jesli stwierdze w domu ze kupilem cos co z pozoru (reklama) jest dobre a jest gniotem. Za film mi nikt nie odda kasy jak pojde i bedzie dno.
Przyklad - mamma mia, szklana pulapka 4
Filmy ktore ktore obejrzalem w domu a sie okazały mega ogladam potem w kinie lub kupuje na dvd..
Nie lubie pasywnie podejmowac rzeczywistosci i byc jeleniem.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
chciałbym powiedzieć ze 25 zeta to nie jest mało jimmi. Wyobraź sobie że idziesz całą rodziną, 4.os. Za same bilety wychodzi seta, a kolki byś sie napił, czipsa i popkorna podjadł. Suma sumaroum 150 zeta ... za wyjscie do kina ?? !!
dokładnie, powinna być możliwość opuszczenia sali kinowej w czasie 15 min od rozpoczęcia seansu. może by wtedy ktoś brał odpowiedzialność za szmirę którą kupują izraleskie koncerny by gnębić ciemną myślą jasne umysły polskich dzieci. jestem za, bo kiedyś oglądałem Wiedźmina w kinie i znam definicję szajsu z autopsji.