auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Śro 08 Kwi, 2009 2009 RSMP PZM GSMP
RSMP miały wystartowac wraz z rajdem Krakowskim, niestety rajd został odwołany z powodu wycowania sie głownego sponsora, szkoda
PZM wystartował wraz z rajdem warszawskim
najszybszy w Pucharze był Mateusz Tutaj w N-grupowej Hondzie Civic, wyprzedzając o ponad 4 sekundy Rafała Malińskiego także Civic.
W klasie Gość wygrał Piotr Maciejewski, przed Maćkiem Oleksowiczem.
jak wiadomo dopiero z tym rokiem tak na prawdę ruszyła trzecia liga, gratulacje z tego miejsca dla załogi Kołdej/Chrzanek
i trzymam kciuki by atmosfera w tym cyklu była jak najlepsza
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Śro 08 Kwi, 2009
dobrze, że Subaru Poland Rally Team wzieło na kierowce polaka, tylko nie jestem pewien czy to dobrze dla Kajto
Citroen Racing Trophy Polska, trochę mocno przesadzają z wymogami dla C2jek, można jechać tylko C2R2 MAX i w dodatku poinformowali zawodników jakoś niedawno o tym, kto na to kasę znajdzie?
Kajto wypadnie dobrze, tutaj śpię spokojnie Citroen Trophy może nie będzie w tym roku mocno obsadzone, ale ja mam swojego faworyta i czarnego konia rozgrywek - Łukasza Habaja, po tym co pokazał na Vallasce (klepiąc m.in. Bełtowskiego o kilka minut) jest dobrze. Chodzą ploty, że Kuchar będzie jeździł w Peugeot Sport Polska.
Ile eliminacji się odbędzie? Ja stawiam na 5.
Jednak od RSMP bardziej wolę Puchar Polski (dawny PZMot). O ile nie potwierdzą się ploty o Hankiewiczu to pewnie będzie fajna, wyrównana walka.
RD3L też powinna być ciekawa, wszak mamy tam naszą załogę. Widać, że rozgrywki te dopiero ruszają, ale jest dobrze.
A u nas padł pomysł startu w Pucharze Łużyc... sie wyjasni w przyszlym tygodniu... jest szansa na sponsora zainteresowanego tym cyklem... jak sie nie uda to obowiazkowo Elmot zamiast odwolanego Krakowskiego.