auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Śro 15 Kwi, 2009
JMK: Ten pierwszy fotel to Sparco Corsa, obecnie już kultowy model, bardzo wygodny rewelacyjne trzymanie, do produkcji wszedł bodajże w 2000r lub 1999. ten następny Pro 2000 To dość stary fotel rozwinięcie modelu pro. Oczywiście każdy można kupić w wersji fiberglass za dużo mniej pesos. Swego czasu Igor z Hydrotexu miał Corse w cenie 1600zł.
Co do Momo wg mnie to foteli oni fajnych nie robią. w Fotelach to Sparco i Recaro rządzą, jeszcze Cobra i Corbeu robi fajne dupościski.
auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
co do bride'a to chyba lepiej kupic na ebayu - wychodzi (nawet z przesyłką) o niebo taniej niż u nas. Swego czasu szukałem do swojego pary bride'a i koleś z passwordjdm chciał mi pocisnąc takie używki za cenę wyższą od nowych na ebayu -
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
Ostatnio zmieniony przez Maciusiowy Śro 15 Kwi, 2009, w całości zmieniany 1 raz
JIMEK [Usunięty]
no ale wez se to wyslij albo przytachaj... masakra