auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 15 Kwi, 2009
nic nie kazalem...
wyrazilem swoje zdanie i dodalem, ze jesli ktos sie nie zgadza to oczywiscie przyjmuje na klate.
dla mnie probelmu nie ma
nikt mnie nie poparl wiec rzecz zostaje po staremu. naturalne.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
To może wypowiem się ja. Nie założyłem tego tematu dlatego, że Jakarti kazał To na wstępie.
Po drugie Michał zamknął to z zazdrości, bo On nie ma takiego tematu
A po trzecie to sam nie wiem czy powinno być to podzielone czy nie. Od jakiegoś czasu czujemy się z sukinkotem dyskryminowani na forum przez naszą muzykę. To, że ktoś słucha/gra taką muzykę nie znaczy od razu, że jest brudny (ja myję się codziennie, czasem nawet kilka razy). Rozumiem jak bym wrzucał tu zespoły pokroju Vadera (tu na wstępie zaznaczę, że ich nie słucham), to można by mnie uznać za satanistę (też nim nie jestem, żeby było jasne).
To co zrobią moderatorzy to już ich sprawa, ale myślę że najlepszym wyjściem będzie rozdzielenie tematów tzn. otwarcie 'Dirty music' i tak też zagłosuję.
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Śro 15 Kwi, 2009
Właściwie o gustach się nie dyskutuje, ale wg mnie temat o teledyskach jest skupiony wokół jednego gatunku muzycznego bo wszelkie próby urozmaicenia go sa róznie traktowane...
bart napisał/a:
Pytanie tylko na ile gatunków podzielić temat "teledyski"?
Hehehe a no właśnie
Fajnie jak by była zakładka dla szeroko pojętego Rocka. Nie puszczaja tego w placie ale sporo ludzi szczególnie w moim wieku i starszych, lubi posłuchać czegoś granego na prawdziwych instrumentach
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...