auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 20 Kwi, 2009
michool_vt napisał/a:
a czym myłeś to bmw, że takie czyste?
no fak - 3 strony w plecy
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
za małą felga, brak gleb, srebrna obwódka do okola szyb, i kolor ni jaki... ni to czarny, ni to niebieski... taki siakis bez wyrazu, przydługi email, mało dymu z opon.... zero track'owego klimatu cos jeszcze??
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
moim zdaniem drugie wyglada lepiej z mniejsza iloscia asfaltu na
ktorym nic sie nie dzieje.
skadruj sobie (suwakiem po lewej heh) tak zeby zdjecie konczylo
sie z 1cm ponizej kol -> tak mi sie bardziej podoba..bylo by miejsce
na gorze i nie trzeba by ucinac tego 1 drzewa
mowiac o obrobce u mnie jest za ciemno. tzn ciemnizna albo przepaly tez sa czasami fajne ale musi byc powod na nie. fajnie ze nie ma szumow i generalnie jest czysto i poprawnie. kombinuj tez z tonacjami.
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Czw 23 Kwi, 2009
Właśnie zbieram pierwsze doświadczenia z kadrem (heh jak to brzmi) nie które zdjęcia faktycznie sporo zyskują ale można też łatwo skopać fotkę jak zaburzy się proporcje otoczenia względem fotografowanego "punktu" .
nie wiem co kto ma na mysli dla mnie kadr jest prawdziwy w momencie robienia zdjecia i ≠ cropowaniem w photochopsie rzadko z tego korzystam. np ostatnio z bilgoraja tak jak foty sa na maksa na szybko nie ma czasu i jest pelno nieba albo trawy..