ogólnie tak samo jak Wy.. ŻENADA!!!
Zenon nie mógł się rozwinąć.. Ale widzieliście jak sypał tekstami piosenek?? dla mnie szacuneczek za to!! bez namysłu-bach i śpiewa.. WOW
Kuba i jego beznadziejne żarty.. ehh tak szczerze to dawno przestałem go oglądać bo jest nudny..
Żona nowitzkiego - no koment..
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..
Ale widzieliście jak sypał tekstami piosenek?? dla mnie szacuneczek za to!! bez namysłu-bach i śpiewa.. WOW
Faktycznie. Wow.
Beznadzieja.
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009
anjas napisał/a:
dokładnie, mam podobne odczucia... żenada.
A Martyniuka to nawet mi szkoda.
wiesz co moze i tak, zenek nic nie udaje, ale takie przytakiwanie jest dziwne, wojewodzki niby sie smieje ale boi sie cokolwiek powiedziec, zaprasza pewnie przez ogladalnosc.. Niestety taki jest stosunek calego kraju, jak z wieloma rzeczami, takie zaklamanie. Niby gowno, wsiurstwo i kazdy sie niby smieje, ale tak naprawde wszyscy zachwyceni.. no i zobaczcie nawet u nas na forum. Mnie to juz troche nie smieszy ale nie wiem czy tylko mnie..
JIMEK [Usunięty]
Cytat:
Zenon nie mógł się rozwinąć.. Ale widzieliście jak sypał tekstami piosenek?? dla mnie szacuneczek za to!! bez namysłu-bach i śpiewa.. WOW
no jaki szacuneczek, a co ma robic przeciez to jest prawdziwek, gosc nie zna pojecia zenady i jedzie rowno. W gruncie rzeczy to tak jak mowie, ten typ niczego nie udaje niczego czym nie jest, dobrze ze jest skromny, bo wielu jak widzi takie przytakiwanie odbija i zaczynaja sie uwazac za prawdziwych artystow, bo przeciez tlum skacze.
JIMEK [Usunięty]
nie chce zamykac bo to nie jest zadne tabu, nie ma za co ale przesuwam do hyde parku, jak chcecie to gadajcie