auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 29 Kwi, 2009 PILNE przewod do wspomagania kier
Wczoraj furnik zaczal zostawiac placuchy oleju, okazalo sie ze cieknie przy pompie, gdzie przewod sie zalamuje ( trzeba mu cos na nerwy kupic ). Pytanie moje wyglada nastepujaco. Czy zwyklym przewodem od chlodnicy moge podmienic ten co cieknie? Mam obok siebie zaklad ktory zajmuje sie naprawa chlodnic i mysle ze beda mieli od reki taki przewod
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Śro 29 Kwi, 2009
a czy ten przewód nie jest zakuty ?
Nie możesz raczej wymienić go na taki zwykły od chłodnicy .
Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009
Pojechale m dzis do w.w sklepu i zakupilem jakis przewod ktory dobral mi Pan sprzedawca przewodu Jest na nim 0.8 Mpa TYP1 , nie wiem co to znaczy ale mam nadzieje ze jak to zloze i odpale przewod nie wystrzeli w kosmos
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009
Gekus ja to wiem przece Gupi nie jestem
Zrobione, musialem jeszcze kolanko z alu dokupic, bo niesttey przewod byl za bardzo zlamany zeby cos nim przeplynelo. Uklad zalany odpowietrzony i jest GIT Mozna zamknac temacidlo