ŁUKASZ MIESZKA W KONSTANCINIE to go stac. Ja mieszkam w garwolinie i mnie stac na te Toyo T1-R czy jakos tak na starym forum tak zachwalai co niektórzy tą oponke.
Toyo T1R to jest to na co się zdecydowałem ja... dam znac na wiozne jak to jeżdzi ziomki...
a co do zakupu grupowego to na bank coś uda wam się wyłudzić... w końcu 4 czy 5 kompletów to nie jeden...
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
Toyo T1R to jest to na co się zdecydowałem ja... dam znac na wiozne jak to jeżdzi ziomki...
a co do zakupu grupowego to na bank coś uda wam się wyłudzić... w końcu 4 czy 5 kompletów to nie jeden...
to jak już założycie to powiedzcie gdzie mieszkacie hehehehe.... żarcik. Tak na serio panowie mała wzmianka może nie tylko na ten temat - nigdy nie piszcie gdzie stawiacie furki i jakie macie zabezpieczenia nie to żebym nie ufał Łukaszowi i myślał że mi ściągnie moje zimowe Kormorany hehe ale licho nie śpi a doświadczenie mówi że należy być ostrożnym.
Konrad!! racja racja! dyskrecja wymagana!
swojego czasu na forum seata rozpętała się burza ostra, bo masowo zaczęły ginąć klubowe auta... bbrr!! masakra....
co do opon to ja też decyzję podjąłem ale jak pisałem rozliczam się w pewnego rodzaju barterze, więc kaski nie wyciągam nawet zlotóweczki...:]
a Wam powodzenia w zakupach grupowych...
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!