auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006
zajebisty zajebisty. Niezły dziwak, ale ładny
Patrząc na ten samochód znowu mnie nachodzi pomysł na pewien biznes, tzn otwarcie przedstawicielstwa w polsce marki Scion ( toyota)
Wydaje mi sie ze taki dziwak jak scion xb, który kosztuje w granicach 50 tyś ( corolla, civic ) znajdzie u nas nabywców.
Michał, zapomnij o przedstawicielstwie Toyoty zioom!
Scion nie jest wprowadzany na rynek europejski celowo - gdyby miał być dawno zrobiła by to Toyota Motor Poland!
a co do ceny to wiele furaków w stanach kosztuje 25 tysięcy dołków a w pl ponad 100 tyś pln.... na przykłąd Civic Si nowy...
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
W USA wszystkie auta są o wiele tańsze, np przykład Wrangler, którego chciałem sprowadzic! Tam kosztuje 21000$ a w PL taki sam ok 120000zł! Niestety starszemu odwidział sie Wrangler, a ze sprowadzeniem i ze wszystkim kosztował by niecałe 80000zł!
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Ciekawe jak by sie sprzedawały! Trzeba pooglądać w USA ile tam dokładnie kosztują i jakie bedą opłaty! O połaty najlepiej sie spytać ludzi który sprowadzają!
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Michał napisał/a:
eM- a ty co , Pisowiec?? czy samoobrona ze dla ciebie jest to chujnia europejska ?
A ty co jestes?
Jak chcesz placic za cos dwa razy wiecej to plac
Oceniam rzeczywistosc na biezaco i akurat ten proceder mam prawo nazwac chu*nia.
Wali mnie polityczna poprawnosc.
Nie glosowalem na pis,samoobrone,lpr...