auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 05 Maj, 2009 Toyo T1R warto?
Witam, chcialbym sie dowiedziec czegos w temacie tych opon. Mam okazje kupic 2szt w rozmiarze 215/40/16 za dobra kase, ale dowiedzialem sie od kumpla ktory na tych oponach jezdzi ze nie warto kupowac T1R. Czy uzytkownicy tych opon mogliby cos doradzic?
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
Wysłany: Wto 05 Maj, 2009
kurde bo mnie zdenerwujesz Glownie chodzi o to ze cena jest 450zl za 2szt, a moje rainsporty 2 juz sa na powolnym wymarciu. Malo bieznika zostalo. Kurcze zdania sa podzielone. Jimkowi smiga sie dobrze niektorym pol na pol a innym dupiasto. Wiec sam nie wiem
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Ja tez dorzuce do pieca, jechałem na prawym sprinta Hondą taką jak eM-a tylko rajdówką i byłem w szoku jak to trzyma w stosunku do mojego pilota exalto 2. Faktem jest że większość osób tej opony nie poleca
Marceli jak mi zalatwisz R888 205/50/16 za 500zl biore, nawet jutro sie stawie u Ciebie przed otwarciem firmy Wiadomo ze sa lepsze modele, ale za taki hajs ciezko bedzie wyrwac cos lepszego.