Wysłany: Śro 13 Wrz, 2006 Kupię Clio Sport 2002 lub nowsze
Jak w temacie. Kupie Clio Sporta 2002 lub nowszego. Moze byc powypadkowy, ale nie interesuja mnie samochody po ciezkich dzwonach,itd... Prosze o kontakt na priva.
dlaczego bordowy odpada ?? Bez motyla noga głupot bo ja mam bordowy, moim zdaniem w clio sportach bordo poprstu zamiasta kazdy inny kolor.
Ziom, luzik. Do bordowego nic nie mam, Twoje saxo śliczne... Mi się po porstu clio w bordowym nie podoba, w wielu innych samochodach jest spoko.
Moje preferencje kolorystyczne:
1. Niebieski
2. Srebrny
potem to sam nie wiem. Czarny fajny, ale ja tym dużó upalać będę, a na tym kolorze znać każdy odprysk. Więc czarny raczej odpada...
zowa [Usunięty]
Wysłany: Czw 14 Wrz, 2006
strick napisał/a:
Markowi chodziło chyba o takie jedno bordowe clio które miało rejestracje z Zakopanego (KTT) i stało gdzieś w salonie na śląsku!
to na rejestracji KTT to jest mojego bardzo Dobrego Kolegi Bartka Rajpolda.to bordowe bylo dachowane w czechach lecz naprawiane bylo w serwisie renault na wszystkich oryginalnych czesciach.a tak ogolnie to bartek tym strasznie upalal.dla nie wiedzacych dodam ze Bartek jezdzil w sezonie 2004 pucharowa 206 w PPZM i wygral klase A6 na koniec sezonu.w 2005 wystartowal w RPP.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 14 Wrz, 2006
Marek23 napisał/a:
Michał napisał/a:
dlaczego bordowy odpada ?? Bez motyla noga głupot bo ja mam bordowy, moim zdaniem w clio sportach bordo poprstu zamiasta kazdy inny kolor.
Ziom, luzik. Do bordowego nic nie mam, Twoje saxo śliczne... Mi się po porstu clio w bordowym nie podoba, w wielu innych samochodach jest spoko.
Moje preferencje kolorystyczne:
1. Niebieski
2. Srebrny
potem to sam nie wiem. Czarny fajny, ale ja tym dużó upalać będę, a na tym kolorze znać każdy odprysk. Więc czarny raczej odpada...
jest git
Kwestia gustu troszeczke zabardzo sie podnieciłem:D
niektórzy lubią wąchać kwiatki inni skarpetki
Co o tym myślicie? Sprowadzony z francji, bok był malowany i jeden amor wymieniony. niby wjechał do rowu... Trochę dużo, ale dobry rocznik. Jak bym miał kiedyś wybebeszyć, to bym dzikowi graty sprzedał. Może by sensor desczu do R5 spasował
Co o tym myślicie? Sprowadzony z francji, bok był malowany i jeden amor wymieniony. niby wjechał do rowu... Trochę dużo, ale dobry rocznik. Jak bym miał kiedyś wybebeszyć, to bym dzikowi graty sprzedał. Może by sensor desczu do R5 spasował