auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 07 Maj, 2009
zobaczcie kto wygrał konkurs tymbark !!
Niezle, forum odkryje szwindel stulecia !! a założyciele tego forum dostaną za to nagrody !!
No , chłopaki , do roboty !!
jutro ma być jakiś nowy trop
Adam jak chce ci się bawić w KIAGATE to pomogę (zresztą jak większość tutaj), najpierw trzeba wysłać do nich polecone listy, napisać że żądasz kopii protokołu (należy od razu napisać, że nie jest to tryb reklamacyjny - dlatego termin 7 dni mogą sobie w dupę wsadzić.
Następnie podeprzeć się trzeba przyrzeczeniem publicznym (w sensie obiecania nagrody) i może uda się znaleźć jakieś korzystne dla ciebie regulację
jak odpowiedzą zlewczo - będzie można iść do gazety, daj znać na PW czy chcesz się w to poważniej pobawić
auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Nie 10 Maj, 2009
grifin010 napisał/a:
Renia Kula z JAWORZNA napisał/a:
Czym się aktualnie zajmuję
Nauczyciel wychowania przedszklnego
Idealna Pasuje !!
mnie sie wydaje ze ona wymyslila zadanie na lekcji dla swoich wychowankow - kto najladniej pokoloruje samochod.
PieQt moze sie spotkamy jakos i ustalimy co i jak zadzialac?
_________________ STICAR.pl - Grafika samochodowa
"I couldn't repair my brakes so i made my horn louder"
bardzo chętnie, jednak ja mam nikłe możliwości mobilne - chodzę o kulach i takie tam - ale jak będziesz miał ochotę podjechać do mnie, to możemy się umówić. Cały dzień siedzę w domu