auto: clio sport
silnik:: 2.0
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Wysłany: Pią 08 Maj, 2009
Cytat:
ja tylko napisałem, że umyłem samochód i wytarłem szmatką silnik - o co chodzi ?
Już tłumaczę... Kuba napisał ze auto detailing i od razu bylem ciekaw co, jak, gdzie chyba zrozumiałe dlaczego. Pózniej piszesz ze umyłeś i wytarłeś szmatką.. hmmm
Jezeli tak to komentarz Michała najbardziej pasuje.
Dodam jeszcze ze nerwowy jestem ostatnio i stad moja taka impulsywna i bojowa postawa
Kondziu mylisz sie, jak będziesz chciał to pokaże ci jak
KonradMK napisał/a:
metoda typu szmatka, woda z mydłem albo szczotka od kibla
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Rudy za duzo sie tesciem klujesz, od tego ta nerwowosc
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
Marcel [Usunięty]
Kamilbike napisał/a:
Rudy za duzo sie tesciem klujesz, od tego ta nerwowosc
po prostu kuba chyba lekko "nadużył" pojęcia i stąd rudego ciekawość i dalsze wypowiedzi .... kiedyś zamontuje ukrytą kamerę i może pokaże wam jak Rude zapierdziela przy aucie to zrozumiecie pojęcie AD
Jeśli będe kiedyś robił coś nad czym zamierzam spędzić więcej czasu niż nad jakąś tam polerką to wtedy możecie mnie mieszać do tematu - a tak nie rozumiem porównania - umyłem samochód bo uznałem, że oddam po naprawie czysty KROPKA
zrobilismy.... heheh Vłodek zrobil wiosenny przegląd autka... (jesli o czyms zapomne to popraw mnie prosze)
- nowe klocki i tarcze
- plyn hamulcowy
- olej total 5w40
- filtr oleju i powietrza ( nie ma filtru paliwa - strange )
- swiece
- uszczelnienie kolektora
- auto detailing
zostało jeszcze stuku puku w zawieszeniu i jazda
Marek,
wrzuc fotexy - Tobie to lepiej idzie
Rudello napisał/a:
Co zostało zrobione jezeli chodzi o """auto detailing"""?
Marek chill .... a chodziło o powyższe ... kuba chyba ciut na wyrost użył sformułowania Auto Detailing i już
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Auto Detaling - to chyba nie jest nazwa zastrzezona i kazdy sobie moze to pisac jak mu sie podoba, tymbardziej satyrycznie - tak sobie mysle na chlopski rozum