auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Nie 10 Maj, 2009
nox napisał/a:
Mi moge zapodać foty które ty robiłeś ??
jeśli coś wyszło - zapodawaj!
p106rallye napisał/a:
Ale mom ryj szczaskanyyyy i kark
...a dajże spokój, ja będę chyba ciemniejszy od MarkaS3 teraz
k-mart napisał/a:
Ziom, jaki wynik, jak sie jechalo???
Pomyślmy - Mini ma najlepszy stosunek mocy do masy w klasie (no - może odchudzony swift ma lepszy, ale on nie skręca zbytnio), Jacek też ogarnia znośnie, więc nie mogło być inaczej niż jest (czyli jedynka, 10. w generalce); jedynym problemem był pasażer-balast zamiast pilota, ale nawet on nie zepsuł wyniku. A Sąsiadek jak zawsze - skopał jajca wszystkim bez mała (3. w generalce), mimo zdezelowanej astry, którą się przemieszczał i pilota, na którego zdrowiu i życiu zależało mu bardziej niż na własnej urodzie
nox napisał/a:
tylko bokiem
Kubuś to jest gość - wykluczenie z rajdu za 3 okrążenia rondka bokiem w 3. przejeździe mu się nie należało moim zdaniem (a w garażu już czeka silniczek v8 z siódemki)