auto: 106 GTi/Espace
silnik:: 1.6/2.0
moc: 130/140km Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Mar 2008 Skąd: Krk
Wysłany: Czw 14 Maj, 2009
ja mam podobna sprawe, tydzień auto stało na ulicy i jakiś złamas wgiął błotnik akurat na poszerzeniu, więc loko może razem się udamy, w hurcie ponoć taniej
auto: Š135R, Š105
silnik:: duży i mały
moc: jest w Nas samychkm Pomógł: 15 razy Dołączył: 28 Lip 2007 Skąd: prosto z Serca
nie jest tak tragicznie... szkoda tylko, że jest tez zagięcie na profilu... ja pod blokiem zastałem kiedyś pezoła z wgniecionymi drzwiami od samej szyby do progu... musiałem wszcząć sledztwo, żeby znaleźć sprawce bo się jeb.ny podpiął! po krótkiej wymianie zdań stwierdził, że on pierwszy jedize na policje, że to ja wjechałem jemu w tył
W Krakowie też miałem podobna sytuacje... oczywiście sprawca zaginął... pieprzone krakusy!
pisz na czym stanęło, co będziesz robił...
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
hahahah dr wgniotek ja pierdolę dobre nawet nie wiedzialem ze mam takiego magika pod nosem. Myślę że jak poszukacie w Krk to też się znajdzie. Porównajcie tylko ceny, bo może taniej u nas.
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
matt napisał/a:
ja mam podobna sprawe, tydzień auto stało na ulicy i jakiś złamas wgiął błotnik akurat na poszerzeniu, więc loko może razem się udamy, w hurcie ponoć taniej
Ja już w zasadzie jestem po
Byłęm dziś u blacharza i powiedział że za robienie tego 200 zł.
No i postanowiłem sam spróbować, zdjałem tapicerke, większa część wyskoczyła po mocniejszym przyciśnięciu wgniecenia od wewnętrznej strony, trochę popukałem drewienkiem i młoteczkiem no i jest całkiem nieźle.