cos masz ostatnio Misiek sceptyczne podejscie do swiata. wkurzaja Cie wlasciciele dobrych furek, nowy wyczesany cif, mamuski kolegow, ej wez sie. wpadniesz dzisiaj do ----->? to sie napijem i obgadamy to i tamto
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Pią 15 Wrz, 2006
Moze wypowiem się ja...
Nie jestem specem od Honda Motor Company - ale szanuje ich za Vtec, jakość, design (nie wszystkie auta - no ale o gustach się nie dyskutuje) no i za całą historię Type-R.
Ostatnio na codzień ujeżdzam Civica 1.8 i-vtec sohc. Auto bardzo fajne ale do spokojnej jazdy... jakiekolwiek próbyszybkiego jeżdzenia mijają się z celem.. auto sie przechyla, buja.
dziwi mnie to o tyle iż kiedyś miałem okazję jeżdzić Civiciem wcześniejszej generacji z silnikiem 1.4 i i prowadził się bardziej sportow - Honda straciła tutaj tą nutę sportowości. Dlaczego to piszę - piszę to ponieważ obawiam sie ze nowy Type-r pójdzie w ślady Clio RS III i poprostu spóchnie rozmiarowo ale już nie będzi ehardcorowo..
wina nie leży po stronie konstruktorów - ale ksiegowych, ekologów i panów od bezpieczeństwa. Słupki mają być grubsze.. drzwi grubsze.. (to działak panów od bezpieczeństwa za co im chwała) ma mniej palić i zarazem spełniać normy EURO 543827 itd. (tu ekolodzy krzyczą) To powoduje iż uzyskanie koolejnych koni jest coraz droższe (i tu wkraczają księgowi) Także jak chcemy poczuć to co daje nam 205 GTi, Golf GTi , Willi, VTS , RS czy stary VTI JDM to chyba pozostaje nam ZONDA
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Pią 15 Wrz, 2006
Mnie sie podoba ta nowa civica! Już dużo ich jeździ, ciekawe jak bedzie jeździł nowy type-R! Mówią że podobnie, ale też myśle że będzie troche gorszy od poprzednika; mogli by mu przynajmniej troche zwększyc moc!
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Nie 17 Wrz, 2006
z zewnątrz jest kozak naprawde.. w środku jedyne co mi nie do końca leży to jednak te zegary..
jeżdze cifem takim 1.8 ostatnio i są one dużo lepsze od zegaró z Yarisa (tamte są okropne poprostu..) ale jednak nie ma to jak analogowe zegary z kremowymi tarczami
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
mikson [Usunięty]
Wysłany: Nie 17 Wrz, 2006
ja takie mam
kremowe
a co do deski civa to faktycznie trzeba sie przyzwyczaic tez siedzielm ale nie jechalem , ergonomia jest okey i duzy obrotosciomierz po srodku