Wyglada super pierwsza konrola milicyjna i cytuje "prosze domknac maske, a i z ta chlodnica na wierzchu nie mozna tak jezdzic, to co zabieramy dowodzik??"
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 19 Maj, 2009
milicyjnej sie nie boje bo mamy tylko Policje Tak na dobra sprawe to jezeli maska bylaby niedomknieta to byloby to bardziej z przodu widac a nie z tylu, Fiat 125p to to nie jest raczej, zeby maska sie w druga strone otwierala. IC tez nie jest jakos w niebezpiecznym miejscu, jest schowany za linie zderzaka i nie ma ostrych krawedzi, wiec tu nie ma sie o co przypiac
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
Kamilbike, mi zabrali ostatnio fiutki za brak postojowki i brak jednej zarowki w podswietlenia polowy tablicy rej, a przelotowego o dziwo nie uslyszali jakies gluche byli
dla mnie wyglada ta maska bombowo lepiej niz jakis wlot
Wysłany: Wto 19 Maj, 2009
To akurat zalezy na kogo sie trafi i jak sie z nimi rozmawia Za brak postojowki to chcieli mnie dziabnac jak Focusem jechalem, ale powiedzialem ze pojade na orlen i zaraz wymienie, jak tylko kupie i jakos sie upieklo
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
Wysłany: Czw 21 Maj, 2009
Prawie trafiles. Reke wystawialem, musialem jak kretyn wygladac, bo jechalem przewieszony przez drzwi. Jedna reka trzymalem kiere, a druga sprawdzalem czy ciepelko czy nie