Wysłany: Sob 23 Maj, 2009 [KJS] Rally Piaseczno - V el. RSMPPC
Tempo KJSów w AK Centrum jest jakieś mocno ekspresowe
Z A P R O S Z E N I E
BURMISTRZ MIASTA I GMINY PIASECZNO i AUTOMOBILKLUB CENTRUM serdecznie zaprasza wszystkich miłośników sportu samochodowego, pragnących spędzić weekend w sympatycznej sportowej atmosferze w dniach 30-31.05.2009r. do udziału w ogólnodostępnej imprezie samochodowej:
IV edycji "RALLY PIASECZNO 2009"
o PUCHAR BURMISTRZA MIASTA I GMINY PIASECZNO.
V - tej RUNDZIE SAMOCHODOWYCH MISTRZOSTW PUCHARU POLSKI CENTRALNEJ
W imprezie może wystartować praktycznie każdy, kto ma prawo jazdy, pilota z ukończonym 18 rokiem życia, zarejestrowany samochód z ważnym przeglądem technicznym, ubezpieczeniem OC i NNW, dwa kaski (mogą być typu motocyklowego) oraz oczywiście żyłkę sportową.
Oprócz rywalizacji sportowej, przyjemnego spędzenia czasu, jest możliwość zarówno zdobycie punktów do licencji PZM sportu samochodowego - R2, jak i sprawdzenia swoich umiejętności w bezpośredniej rywalizacji zarówno w klasach uzależnionych pojemnością silnika, jak i klasyfikacji generalnej.
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Sob 30 Maj, 2009
Sledzilem to i dla mnie mistrz
Tym bardziej,ze wiem w jakim stanie niektorzy czlonkowie zalogi byli
Ale jak to Barto powiedział (Nie wiem czy dobrze zacytuje): Stary idziemy po bandzie.Dzisiaj nie ma dla nas lęku
I o to chodzi!!!!! A 10 odcinek i widok zalogi frendów na 1 miejscu w seryjnym R5 to po prostu pelen szacun
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Sob 30 Maj, 2009
cześć Panowie .....
coż mogę napisać .....
po prostu wszystko zagrało ustrzegliśmy się w zasadzie błędów ....
gdyby nie człowiek który nam wkroczył na próbę SL2,3 w strugach deszczu o na SL4 również obfite opady to było by jeszcze lepiej .... ale jak zobaczyłem teraz oficjalne wyniki :
mamy onboardy ale nie chce mi się ich teraz wrzucać .... ale SL7,8 poszliśmy naprawdę ostro
3majcie jutro kciuki .... startujemy kolo 10:08 i będziemy bronić się przed Janiszewskim i Karapiszem odpowiednio po 1,11 i 1,99 sek przewagi mamy nad nimi w generlace i może powalczymy o 3 w generlacje, bo strata 1,45 sek .... ale najważniejsze to UTRZYMAĆ 1 w klasie 4 przewaga jest bezpieczna w sumie bo blisko 9sek.
jejejejejejejejejje MAMY PIERWSZE MIEJSCE W KLASIE!!!!
dzisiejsza proba slabo, 2 razy nie zrobilismy nawrotu ale wczorajsza przewaga 8,5s i to ze Cichoń tez nie zrobil nawrotu pozwolilo utrzymac 1-sze miejce w klasie 4 po cichu liczylismy na pudlo w generalce ale z tym musimy wstrzymac sie do nastepnego rajdu
BRAWO MARCEL!!!!
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg