mam sentyment do tej firmy bo jak kiedys szukalem sdramów to 3 razy oddawalem na giełdzie bo nie chciały wspołpracowac a kingston odpalił bez grymasów i do dziś działa. Ja już pradziadek jestem jesli chodzi o te klimaty wiec wybaczcie ze się nie znam na nowinkach
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Śro 11 Sty, 2006
nope... havent heard about them :566:
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 11 Sty, 2006
Nie, może jest to nowa firma???
Ja mam teraz świecę BOSCHA takie kupiłem i wszystko gra.
nozder [Usunięty]
Wysłany: Czw 06 Gru, 2007
Nie chcę zakladać nowego tematu, a mam pytanie odnośnie świec do Mini JCW. Otóż dedykowana świeca NGK BKR7EQUP występuje w katalogu online NGK, natomiast nie ma jej w sprzedaży, ani możliwości zamówienia na naszym rynku. Jest oczywiście w aso BMW za chore 120zł/szt. :\ Może ktoś już przerabiał ten temat u siebie?
od zawsze na pierwszy montaż w Citroenie i Peugeot... bardzo dobre świece a BOSCH to najgorsze badziewie jakie się obecnie produkuje... napewno NGK dobre a o innych się nie wypowiadam. Ale ja jeżdżę na Eyquem od zawsze - moim zdaniem bardzo dobre. Zdarzało się, że BOSCHe pękały, upalały się... EYQUEM nigdy nie robiło psikusów