auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 25 Wrz, 2006
zawsze chcialem miec ps.. ale jedno mnie hamuje przed kupnem tego ustrojstwa.. i bynajmniej nie sa to pieniadze - mianowicie gdybym to kupil to to by byl ostatni dzien gdy byscie mnie widzieli na dworzu.. szybko sie uzalezniam od takich rzeczy
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 26 Wrz, 2006
Ja sie właśnei zaczołem zastanawiać nad kupnem PS2! I nie wiem oc mam zrobić, w media można kupić już za 500zł! Ale wnet ma wejść już PS3 i czy się opłaca kupić 2? Moze sie opłaca bo 3 bardzo długo nie bedzie popularna bo będzie kosztować 500$ i dalej będą bry na 2!
zajebiste sa te screenshoty!
Od dawna mam ukonczone gt4 w 98%, teraz tylko perfekcjonizacja nürburgringa
Jasne ze od razu wchodze w ps3!
Wow, widzę, że kolega ogarnia. Mój rekord na Nurburgringu to Prosiak RUF 380 koni, pena seria, najbardziej mięka opona Sport(nie slick). 7.28 min, oczywiście bez żadnej elektroniki.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006
Marek23 napisał/a:
Mój rekord na Nurburgringu to Prosiak RUF 380 koni, pena seria, najbardziej mięka opona Sport(nie slick). 7.28 min, oczywiście bez żadnej elektroniki.
hmmm, nie jestem pewien bo dawno zadnymi seriami w tej gierce nie dawalem, ale 7:28 w RGT to chyba niezly czas!!! Musze sprobowac!
Szkoda tylko ze w GT4 jedyna trasa ktora sprawia jakas satysfakcje to wlasnie nürburgring