auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 13 Cze, 2009 [S] Civic Type R EP3 Mickowe
Panowie, nie będę się zagłębiał w szczegóły, ale, że mam sprawę w sądzie a wyrokiem będzie spłacenie osoby, która mnie pozwała muszę sprzedać samochód.
Wiem, że długo szukałem, wiem, że jest dobrym egzemplarzem, ale muszę.
Jak kiedyś będzie mnie stać kupie go znów, a teraz muszę sprzedać.
Cena jaka mnie interesuje to 35 000 PLN.
ogłoszenie jest tylko na naszym forum, bo naprawdę ciężko mi się z nim rostać...
mam nadzieje, że wszystko jest w PMR.
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
przykra sprawa, na pocieszenie mogę napisać że dziś w nocy śniło mi się, że przeglądam forum i Mick napisał dlaczego ma sprawę w sądzie i o co chodzi z tym spłacaniem. Jak chcecie to napiszę ale ostrzegam - ostro pojebane
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 14 Cze, 2009
dzięki!
ale nie jest to aż tak przykra sprawa, bo dzięki temu mam mieszkanie na mokotowie
"a samochód sami wiecie, można zmieniać do woli..." cyt Marcel
of course wystawie na otomoto.
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
Mick leci samolotem pasażerskim jako jeden z pasażerów. Nagle zachciało mu się do kibla. Otwiera drzwi do klopa a tam koleś posuwa laskę. Jak wiadomo w samolocie korzystanie z WC niezgodnie z przeznaczeniem jest surowo zabronione więc laska prosi Micka żeby nic nie mówił stewardessom, w zamian za to zrobi mu loda. Mick się godzi, ruchają laską na 2 baty. Nie pamiętam co było potem, ale w efekcie koleś pozywa do sądu o to, że dymał jego żonę