Szczerze to nawet nie chce mi się wklejać zdjęć, obsady i innych informacji.
Taka niby kontynuacja Kodu Leonarda - zresztą znacie książkę pewnie.
Film to dla mnie tragedia. Biegają od kościoła do kościoła i patrząc w którą stronę posągi wskazują następny kościół. Kolejna część ma być o bieganiu bo toaletach na dworcu centralnym w Warszawie prawdopodobnie.
auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Pon 18 Maj, 2009
byłem wczoraj....
z punktu widzenia efekciarskiego całkiem fajny. z każdego innego punktu - mocno średni: fabuła nie powala, muzyka - zbyt intensywna (miało być mrocznie - wyszło średnio). Gdyby nie ten cały medialny zawrót głowy i super książka, to pewnie bym się na to nie wybrał
PS.Chyba Lancia mocno dofinansowała film - ujęcie, kiedy zoom pada na reflektor nowej delty - dobre
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
auto: Megane GT
silnik:: dci
moc: 110km Pomógł: 13 razy Dołączył: 31 Mar 2009 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: Pon 18 Maj, 2009
widzialem w sobote - jako fan dana browna uwazam ze ksiazka 1000razy lepsza ale to wcale nie zaniza mojego przekonania ze film byl dobry podobaly mi sie efekty, tajemniczosc i rola Ewana McGregora. Tom Hanks zagral nieprzecietnie ale na pewno nie na szczycie swoich mozliwosci
film widzialem z dziewczyna ktora ksiazki nie czytala i w niedziele od sniadania juz ja czytala wiec chyba cos w tym filmie jednak dobrego bylo!
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Nie 14 Cze, 2009
vitesse napisał/a:
poprzednia ekranizacja ksiazki browna czyli kod da vinci byla kiepska
Ale my to rozmawiamy o Aniolach i demonach filmie, o którym ani słowa nie powiedziałes...
Ta ekranizacja była lepsza? Od godziny przegladam po kilku dniach forum, w kazdym temacie cos napisałes... Niestety w wiekszosci nizrozumiałe paplanie
auto: nie mam
silnik:: j.w
moc: w nogachkm Pomógł: 6 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 15 Cze, 2009
napisalem ze ogladne trudno, cos wiecej jak sie niewidzialo czyz nie mam racji a wspomnialem o kod da vinci bo jesli czytales ksiazke to wiesz ze sa napisane prawie ze identycznie
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Wysłany: Pon 15 Cze, 2009
Byłem w sobotę na tym w kinie... Wcześniej ani nie czytałem książek Browna ani nie oglądałem Kodu Da Vinci a ten film... Mnie poraził w pozytywnym sensie. Podobał mi się bardzo bardzo po prostu...
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM