auto: Cupra
silnik:: 2.0t
moc: 300km Pomógł: 14 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Nie 14 Cze, 2009
OSKAR napisał/a:
Na takiej wysokości jak leciał (przykładowo 14000km n.p.m) to gęstość tlenu w powietrzu jest tak mała,ze mogli normalnie się udusić.
A prędkość spadania sięga 200 km/h.
Lecąc "trackiem" można dojść do 300!!!
Wiec nie dziwie się,ze nie maja wody w płucach.A zderzenie z woda jest takie silne,ze może po prostu mówiąc delikatnie rozsypać ciało.
dobrze temat się rozwija a to ja zacząłem
ogólnie nie ma co gdybać bo nikt z nas tak na prawdę się nie zna i wszystkie te nasze teorie są mocno z dupy
pisałem już wcześniej, jak przywaliła rakieta to skutecznie udało się zataić fakty
jeśli się rozpadł z powodów mechanicznych to faktycznie mega pech i media dziwnie wszystko opisują
tak czy inaczej, jeśli ktoś chce żeby opinia publiczna nigdy się nie dowiedziała to tak też będzie
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
eM napisał/a:
Raczej przy zderzeniu z wodą siła ciała nie rozbiera - to bez sensu.
a wiesz ze piesi zawsze wypadają z butów przy uderzeniu przez samochod? i to nie przy 200km/h, metr szescienny wody wazy tone. Wyobraź to sobie[/quote]
Wszystko to wiem, ale spodnie, pasek, koszulę czy coś innego ciężej z człowieka zdjąć niż buty - po prostu wydaje mi się niemożliwym by przy uderzeniu człowieka rozebrało. Dziwne to dla mnie.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
MarcinUTG [Usunięty]
moze nie rozebrało a pozrywało ? hmmm moim zdaniem to mozliwe, smkoczyles kiedys tak niefortunnie do wody ze twoje kompielowki zostały na powierzchni ??
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pon 15 Cze, 2009
MarcinUTG napisał/a:
moze nie rozebrało a pozrywało ? hmmm moim zdaniem to mozliwe, smkoczyles kiedys tak niefortunnie do wody ze twoje kompielowki zostały na powierzchni ??
dokladnie o tym samym pomyslalem, kazdemu kiedys spadły gacie jak skoczył na głowkę.
dokladnie o tym samym pomyslalem, kazdemu kiedys spadły gacie jak skoczył na głowkę.
to dlatego PiTT skacze na główkę bez majtek. Żeby mu nie spadły.