auto: mam
silnik:: też
moc: 72.5km Pomógł: 46 razy Dołączył: 20 Kwi 2009 Skąd: SY
Wysłany: Pon 15 Cze, 2009 [EXP] ZOODIAK
Z początkiem roku intensywnie myślałem o jakimś projekcie dla dzieci, który będę mógł kontynuować i rozwijać. Tak powstał ZOODIAK. Zodiak z ang. to zwierzyniec.
Z czterech elementów tworzę świat zwierząt, choć niektóre elementy wymagały modyfikacji aby nie było wątpliwości jakie to zwierzątko.
Powstał materiał, który jest w fazie rozwijania. Powstaną drewniane klocki, układanki, kolorowanki oraz różnego rodzaju rebusy i zgadywanki.
Jest już logo i zarejestrowana domena zoodiak.net.
Oprócz aspektu komercyjnego będzie jeszcze pomoc w postaci przekazania części dochodów ze sprzedaży zabawek dla fundacji ISKIERKA, która wspiera dzieci oraz ich rodziców na odziałach onkologicznych w naszym kraju.
Bardzo jestem ciekaw Waszych opini na ten temat.
antarktyda
dżungla
ocean
afryka
Ostatnio zmieniony przez Jacek Pon 15 Cze, 2009, w całości zmieniany 6 razy
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Pon 15 Cze, 2009
mi sie bardzo spodobało, oglądałem już te prace na F1art i uważam że nie tylko dla dzieci się nadają - w sumie nie wiedząc że są dla dzieci pomyślałem że fajnie by wyglądały na nie jednym aucie
_________________ when the flag drops the bullshit stops